Zes verloofde stellen strijden tegen elkaar in een loodzware race vol beproevingen

vrijdag 15 oktober 2021
Foto: RTL 4 - © RTL 2021

In het nieuwe programma 'Race Om De Ringen' reizen zes verloofde koppels dwars door het beeldschone JordaniŽ, in een race om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. Is hun liefde bestand tegen de ontberingen in de woestijn en de stress die deze race met zich meebrengt? En staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan?

Onder leiding van presentator Beau van Erven Dorens nemen de koppels het in verschillende, lichamelijk en geestelijk uitputtende opdrachten tegen elkaar op. Of het nu een spel op een drukke markt is, in de hete woestijn of hoog boven een kolkende rivier; de geliefden moeten volledig van elkaar op aan kunnen. Tegelijkertijd kunnen ze de race enkel winnen door ook tactisch samen te werken met andere koppels. Het koppel dat tijdens de slopende afvalrace als laatste overblijft, wint een prachtige huwelijksreis.


Presentator Beau van Erven Dorens kwam op het idee tijdens een voettocht door de woestijn voor zijn programma 'Beaufort', waarin hij samen met een kameel vijf dagen en nachten door de woestijn van Wadi Rum in Jordanië trok. Beau: 'Het wordt een geweldig avontuur, maar ook: afzien, afzien en nog eens afzien. Het is de ultieme relatietest en tegelijk een diplomatiek steekspel.'

'Race Om De Ringen' is een productie van EndemolShine Nederland, in samenwerking met Kale Jakhals Producties. Wanneer het programma te zien is bij RTL 4, wordt later bekend gemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers