Bab Buelens iedere ochtend op Qmusic

maandag 29 juni 2020

De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat geldt deze zomer zeker voor de fans van Bab Buelens. Zij is iedere ochtend te horen in de ochtendshow op Qmusic.

Acteren én zingen, niets is Bab te veel. En voortaan kan ze ook radiomaken op haar palmares schrijven. Samen met Vincent Fierens presenteert Bab voortaan iedere ochtend de zomerse ochtendshow op Qmusic.

En volgens Qmusic is dat geen verrassing. In haar kindertijd was Bab al de host van haar eigen radiostation 'Radio Frababu'.

Vanaf volgende week maandag verhuizen Bab en Vincent naar Oostende. Daar opent Qmusic zes weken lang de Q-Hotspot in het Maria Hendrikapark. De Qmusic-dj's maken er elke dag van 06.00u tot 22.00 uur radio.


 


Lees ook:
Alternatief voor het Q-Beach House! Qmusic deze zomer live vanuit de Q-Hotspot in Oostende
Bab Buelens (Emma) vertrekt bij 'Familie'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers