BIG STEPS: Vergeet TikTok of YouTube, NRJ serveert een tutorial for life

maandag 7 maart 2022

'You can go the distance, you can go the mile.' The Script wist het al in 2012 en dit jaar komt iedereen te weten wat de NRJ-luisteraar in z'n mars heeft!

Samenwonen? Ondernemer worden? Of net van de schoolbanken en geen idee hoe het verder moet? NRJ helpt bij het zetten van de grote stappen in het leven en geeft een boost waar het kan! Tussen 21 maart en 1 april helpen de NRJ-DJ’s de luisteraars Big Steps te zetten. Vergeet TikTok of YouTube, NRJ serveert een tutorial for life!


Vanaf maandag 7 maart kunnen luisteraars hun Big Step insturen via nrj.be of de NRJ-app. Van 21 maart tot en met 1 april staat NRJ-DJ Michaël Joossens klaar met praktisch advies en concrete hulp bij het zetten van de Big Steps. Er worden tools aangereikt om weer verder te kunnen. Daarbij wordt de hulp ingeschakeld van ervaringsdeskundigen en experts en uiteraard van andere luisteraars.

Michaël Joossens: 'Ik ben er vorig jaar dankzij Big Steps in geslaagd om m’n rijbewijs te halen. Dit jaar wil ik heel graag anderen dat duwtje in de rug geven dat ze nodig hebben om van hun Big Step een groot succes te maken!'

Dat duwtje in de rug mag je letterlijk nemen, want NRJ trekt de portefeuille open voor die Big Steps! Vijf luisteraars krijgen een extraatje toegestopt om één van hun dromen waar te maken. Millenials voor wie zo’n Big Step als muziek in de oren klinkt, reppen zich best naar nrj.be of de NRJ-app.

En ook de muziek geeft een boost
Uiteraard wordt ook de muziek niet vergeten bij NRJ. Elke durfal die een Big Step deelt, levert ook inspiratie voor de Big Steps playlist, dé perfecte soundtrack om het leven in handen te nemen. Die toplijst bestaat uitsluitend – net zoals alle muziek die te horen is bij NRJ – uit de grootste van de voorbije tien jaar. Als climax van een boostrijke actie, hoor je die playlist op vrijdag 1 april in alle glorie tijdens 'NRJ Squad'.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers