De paasvakantie 'hits you' op NRJ

maandag 5 april 2021

Paaspauze, plaspauze, paasvakantie, even een break tijdens het werk... Wat het ook is, hoe je agenda er de komende 2 weken ook uitziet: muziek is altijd de ultieme pauze en het antwoord op dipjes.

Uiteraard zorgt een radiostation daar sowieso altijd al voor maar de komende 2 weken zet NRJ daarin nog een tandje bij: 10 dagen, 10 hitlijsten. Twee weken lang kan er mee gedanst, gekweeld, gezongen of gewoon genoten worden van 10 lijsten, telkens binnen een ander thema.


De lijsten werden door de luisteraar samen gesteld maar zijn nog niet af. Op de dag zelf mag je de top 5 telkens tot 17.00 uur nog in jouw gewenste volgorde zetten.

De namen van de lijsten spreken voor zich. De nummers die er uiteindelijk in staan zullen hier en daar wél verrassen. NRJ draait dan wel geen muziek van vòòr 2000 maar in de 'TikTok 40' moét 'Dreams' van Fleetwood Mac in de lijst staan. Toen het nummer op de socialmedia-app werd opgepikt, werd het zo populair dat Mick Fleetwood zelf als reactie ook een filmpje postte, dat ondertussen al meer dan 18 miljoen keer werd bekeken.

En welke boot er zinkt in de 'Soundtrack 40' hoeven we ook niet te vertellen.

NRJ Hit Me Up, vanaf 5 april, elke weekdag van 16 tot 19u:

Maandag 5 april: TikTok 40 – Kim Muylaert en Jarne Rediers
Dinsdag 6 april: Play Local 40 – Kim  en Toon Smet
Woensdag 7 april: Soundtrack 40 – Kim en Louise Ailliet
Donderdag 8 april: Latino 40 – Kim en Xander Peeters
Vrijdag 9 april: Extravadance 40 – Kim en Stéphane (DJ Gascar)
Maandag 12 april: Festival 40 – Kim en Louise
Dinsdag 13 april: Feature 40 – Kim & Jarne
Woensdag 14 april: Future 40 – Kim & Louise
Donderdag 15 april: Explicit 40 – Kim & Fatty K
Vrijdag 16 april: Singalong 40 – Kim & Michaël Joossens

En wie om 19.00 uur nog niet uitgedanst is, krijgt elke avond tot 21.00 uur nog een dikke afterparty met dj-sets van jong dj-talent, in 'Extravadance XL'.

Je kan je trouwens ook nog altijd inschrijven voor de Open Mic Hiphop, waarbij je kans maakt op je eigen release en opname in een professionele studio! Alle info op NRJ.be en in de app.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers