Linde Merckpoel terug op Studio Brussel

donderdag 31 augustus 2023
Foto: Radio 1 - © VRT 2021

Dit najaar gaat Linde Merckpoel weer presenteren op Studio Brussel. Ze gaat op vrijdagnamiddag een programma maken in het verlengde van 'Los Het Op', een serie die ze maakt voor VRT MAX.

Linde Merckpoel werkte tien jaar lang bij Studio Brussel en verdween nadat ze in 2019 van de ochtendshow werd gehaald. Ze ging toen vooral vlogs maken.


Dit najaar maakt ze voor VRT MAX het nieuwe programma 'Los Het Op'. Hierin probeert ze zoveel mogelijk problemen op te lossen. En op de radio gaat ze dat in de gelijknamige show ook doen voor de luisteraars. 'Los Het Op' is vanaf 8 september iedere vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op Studio Brussel.

Bron: stubru.be

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers