Maandag start nieuws op maat voor MNM en Stubru

zondag 2 september 2012

Vanaf maandag 3 september worden Studio Brussel- en MNM-luisteraars nog beter geïnformeerd, met nieuwsbulletins die op maat gesneden zijn van hun favoriete radionet.

'Nieuws is nieuws, natuurlijk', zegt algemeen hoofdredacteur Luc Rademakers. 'De luisteraars van MNM en Studio Brussel krijgen alle belangrijke nieuwsverhalen mee, maar in een verpakking die afgestemd is op hun favoriete radionet. Als de hervormingsplannen voor het middelbaar onderwijs klaar zijn, zal je op Radio 1 de reactie van de minister of de vakbonden horen. Op MNM laten we de leerlingen aan het woord.'


'Bedoeling is dat we het nieuws beter inbedden in de programma’s, zonder in te boeten aan snelheid, kwaliteit en onafhankelijkheid', aldus hoofdredacteur radio Griet De Craen. 'We hebben een ploeg jonge, getalenteerde radiojournalisten klaarstaan. Zij gaan het gedifferentieerde nieuws voor MNM en Studio Brussel maken, elke weekdag van 6 tot 22 uur.'

Leefwereld van de luisteraars
Naast de grote nieuwsverhalen brengt het MNM en Studio Brussel-nieuws ook eigen onderwerpen, die nauw aansluiten bij de leefwereld van de luisteraars.

studiobrussel

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

VVD Tweede Kamerlid en oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg (1965) wil praten over verantwoordelijkheid nemen, leiderschap en positief naar de toekomst kijken. Hij wil rolmodellen en leiders laten zien die daartoe inspireren. De 'linkse eigenzinnige' VVD'er moest in de zomer van 2024 zijn asielportefeuille opgeven en neemt weer plaats in de Tweede Kamer.

'VPRO Zomergasten', om 20.20 uur op NPO 2.

Dossiers