NRJ geeft de grootste concerten weg

maandag 12 september 2022

NRJ pakt uit met 'Golden Ticket'. Éen luisteraar wint zes concerten gespreid over de komende maanden. Onder meer Lil Nas X, Stromae en Laura Tesoro zitten mee in het gouden pakket.

Twee weken lang kunnen NRJ luisteraars strijden voor zes concerten in zowel binnen- als buitenland. Naast wereldsterren als Lil Nas X in Berlijn en Stromae in Parijs (inclusief vervoer en verblijf), zitten ook Belgische concerten van Laura Tesoro, Soolking, Luka en Snelle in het Golden Ticket.


Op 1 oktober bijt Soolking de spits af in La Madeleine in Brussel. De Algerijnse zanger en rapper maakt je de hele zomer al aan het dansen met ‘Sauvemente’. Op 13 oktober staat Luka in Ancienne Belgique in Brussel. In 2017 won ze The Voice, daarna kenden we haar als frontvrouw van Hooverphonic en ondertussen is ze al even, stevig aan haar eigen weg aan het timmeren, en dat doet ze goed. Op 9 november is Lil Nas X, één van de grootste LGBT+-iconen en bekend van megahits als ‘old time road’ en ‘Montero’, aan de beurt in Max-Schmeling-Halle in Berlijn. Snelle trotseert Trix in Antwerpen op 7 december. Zijn hits ‘reünie’ en ‘blijven slapen’ staan in ons collectief geheugen gegrift. Ook Ex-Eurovision kandidate Laura Tesoro staat volgend jaar op 3 februari in Trix. Het laatste concert uit het Golden Ticket is Stromae op 17 juni 2023 in La Défense Arena in Parijs.

Inschrijvingen voor de wedstrijd lopen tot en met vrijdag 23 september via nl.nrj.be of de NRJ-app. De winnaar is bekend op 30 september. De dag nadien kan die al genieten van Soolking in La Madeleine, Brussel.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers