Studio Brussel lanceert nieuwe hitlijst 'UNTZ Anthems': de 100 beste dance tracks

vrijdag 23 februari 2024
Foto: Studio Brussel - © VRT 2024

Studio Brussel introduceert een gloednieuwe hitlijst met de 100 beste alternatieve dance tracks. In 'UNTZ Anthems' draaien Amber Broos en Jeroen Delodder de beste beats, zorgvuldig gekozen door de Studio Brussel-luisteraars.

'UNTZ Anthems' zorgt voor een verfrissende wind in de hitlijsten met een focus op de beste dance tracks van vandaag. Liefhebbers van elektronische muziek kunnen vanaf vandaag een week lang stemmen op hun favoriet. Op zaterdag 2 maart kunnen ze vervolgens vanaf 12 uur genieten van de 100 beste dance tracks op Studio Brussel.


Stemmen kan vanaf vandaag via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX.

De hosts
Vorig jaar brak Amber Broos nog door in de overtreffende trap: een Waagnatie voor haar alleen, de main stage van Tomorrowland, een MIA-nominatie... ze vinkt breed lachend af waar collega’s een carrière voor nodig hebben. Haar handelsmerken zijn niet veranderd: techno, deep house, liefde voor de classics en een knipoog op zijn tijd.

Met de breedste grijns van de Belgische dance mixt Jeroen Delodder dan weer onverwoestbare anthems van vroeger aan het hipste van nu. De vibe is belangrijker dan het genre, al kan de luisteraar rekenen op een vleug techno en een snuif vette house.

Met een scherp oor voor cutting-edge tracks en met beide voeten in de elektronische muziekscène, presenteren hosts Amber Broos en Jeroen Delodder de Studio Brussel-luisteraar elke vrijdag- en zaterdagavond een goede dosis nieuwste releases, classics en exclusieve mixen.

'UNTZ'
Van house tot electro en van techno tot drum-'n-bass: 'UNTZ' voorziet de Studio Brussel-luisteraar al geruime tijd van de beste dance tracks. Wie geen genoeg krijgt van 'UNTZ' op vrijdag- en zaterdagavond op Studio Brussel, kan nog steeds terecht bij de gelijknamige digitale muziekstream op VRT MAX voor non-stop de beste beats. 'UNTZ Anthems' is een mooie aanvulling in het aanbod voor de liefhebbers van elektronische muziek onder de Studio Brussel-luisteraars.

'UNTZ Anthems', zaterdag 2 maart vanaf 12.00 uur op Studio Brussel.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers