Studio Brussel viert vakantie in eigen land met 'Camping Belgica'

donderdag 28 mei 2020

Studio Brussel viert deze zomer vakantie in eigen land en brengt de zomer door op 'Camping Belgica', een tijdelijke oase van goede muziek en zomerse vibes.

Elke avond serveren de beste dj's er hun soundtrack bij de ondergaande zon. Live vanop een afgelegen, idyllische locatie in Vlaanderen.


Van hiphop tot soul, van house tot disco en van reggae tot dancehall: 'Camping Belgica' serveert alles wat heet in de oren klinkt en zich laat combineren met gin-tonic in het glas en vlees op de barbecue. Gordels vast voor een muzikale wereldreis.

Extra zwoele trips zijn vanaf vrijdag 3 juli ook te vinden op de cd-compilatie 'Camping Belgica', samengesteld door 30 Belgische top-dj's.

'Camping Belgica', vanaf vrijdag 3 juli elke zomeravond van 18.00 tot 23.00 uur, live op de radio en via de Studio Brussel-app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers