Suzanna Lubrano in 'TROS Muziekcafé' op Radio 2

vrijdag 12 juni 2009

Op zaterdag 13 juni ontvangt Daniël Dekker in het Radio 2-programma 'TROS Muziekcafé' de volgende gasten:

'


The Biggest Sin' is het debuutalbum van de elfkoppige formatie Wicked Jazz Sounds Band. Deze band is de ster in een golf van succesvolle Nederlandse cross-over bands als Giovanca, Room Eleven, Kraak & Smaak en Pete Philly & Perquisite. De Wicked Jazz Sounds Band heeft drie vocalisten: Renske Taminiau, Paul van Kessel en Berenice van Leer.

99 procent puur bestaat sinds 1999 uit vier door de wol geverfde muzikanten die even uit de elektrische herrie willen, om zelf ook eens te kunnen horen hoe mooi ze eigenlijk zingen. Sinds maart ligt het album '2 x 20 minuten' in de winkel.

Suzanna Lubrano is een in Kaapverdië geboren zangeres die eind 2003 in Nederland bekendheid krijgt wanneer ze in Johannesburg wordt verkozen tot beste Afrikaanse zangeres van het jaar. Voorjaar 2009 verschijnt de single en videoclip van 'Festa Mascarado', het titelnummer van Suzanna´s vijfde soloalbum.

Becky Alter is een singer-songwriter uit de Verenigde Staten. Haar nummers worden over de hele wereld op grote en kleinere radiozenders gedraaid. De afgelopen vier jaar heeft zij drie soloalbums uitgebracht en één album met haar toenmalige band 'The December Question'. Na zeven maanden opgetreden te hebben in het Caribische gebied en de Verenigde Staten is zij nu terug in Nederland.

'TROS Muziekcafé' komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. Je kan de uitzending gratis bijwonen.

'TROS Muziekcafé', zaterdag 13 juni om 16.00 uur op Radio 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mr. Frank Visser doet Uitspraak' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Het Groningse dorpje Uithuizermeeden is het epicentrum van een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar buurman in de gaten houdt, maar wie verder inzoomt op het conflict ziet dat er onder het oppervlak heel wat méér rommelt. Kortom, hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor een einde maken aan dit gedonder.

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers