Wie raadt 'Het Geluid' van Qmusic en wint misschien 50.000 euro?

maandag 14 september 2020

Vanmorgen, maandag 14 september, startte opnieuw de zoektocht naar 'Het Geluid' bij Qmusic. Wie ontdekt wat het is, wint een geldbedrag dat elk uur groter wordt.

'En deze keer hebben we ook iets extra speciaals, want elke werkdag spelen we om 9u30 de Superronde met drie luisteraars. Als je dan een juist antwoord geeft, win je sowieso 50.000 euro!', vertelden Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Vanmorgen waagden al enkele luisteraars hun kans, zo dacht Els uit Hasselt dat er een ballon werd opgeblazen, meende Jan uit Wingene het geluid van een appel die opgegeten werd te horen, dacht Sander uit Tielen dat er een wc-rol vervangen werd. Het geluid is op dit moment al 700 euro waard. Alle foute antwoorden zijn terug te vinden via deze link

Luisteraars kunnen elke weekdag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met Het Geluid. Daarvoor hebben ze het codewoord nodig, dat Maarten en Dorothee elke weekdag tijdens de ochtendshow lanceren. Met dit codewoord kan iedereen zich aanmelden in de Q-app om mee te spelen. 'Het Geluid' wordt ieder uur gespeeld op de radio en bij elk fout antwoord wordt Het Geluid €100 meer waard.



 


Lees ook:
Sean Dhondt op Qmusic: 'Het is zo belangrijk dat dit stopt. Voor nu. En voor wie dit nog zou meemaken.'
Vanaf maandag op Qmusic: Maarten & Dorothee in de ochtend, Sam & Vincent in de avond
Terug van weggeweest! Elke dag 'Het Foute Uur' op Qmusic

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers