Welke 'Dagelijkse Kost' eten we deze week?

zondag 13 oktober 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Spitskool met miso, sushirijst en ei
Geroosterde spitskool gelakt met miso en geserveerd met warme sushirijst en een Japans omeletje.


Dinsdag: Pittig gehakt met zoete aardappelpuree en bimi
Pittig gebakken en gekarameliseerd gehakt met puree van zoete aardappel en gekookte broccolini's, afgewerkt met krokante uitjes.

Woensdag: Griesmeelpap met ananas en amandelcrumble
Een eenvoudig nagerecht met smeuïge griesmeelpap, gestoofde blokjes ananas en een krokante crumble met amandel.

Donderdag: Slavinken met peperroomsaus, aardappelen en boontjes
In spek gerold gehakt met gekookte aardappelen, gestoofde boontjes en peperroomsaus.

Vrijdag: Bloemkoolsoep met croque-monsieur
Een fluweelzachte bloemkool-aardappelsoep met een croque zoals je hem nog nooit hebt gemaakt.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Acht unieke acts uit het rijke verleden van 'Holland's Got Talent' keren terug op het podium waar het voor hen allemaal begon. Hoe gaat het nu met ze, wat hebben ze in de tussentijd gedaan, treden ze nog altijd op? Met een nieuw, spetterend optreden proberen ze de jury nog een keer omver te blazen, maar lukt dit ook? De bekendste gezichten en de meest uiteenlopende talenten komen voorbij.

'Holland's Got Talent All Stars', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers