'Actua-Live': Charles Michel en Mark Rutte

maandag 12 oktober 2015

Dinsdag 13 oktober om 10.00 uur legt premier Charles Michel zijn regeringsverklaring af voor de Kamer. Woensdag 14 oktober vanaf 10.00 volgt het debat over deze state of the union.

De vertrouwensstemming over de verklaring volgt op donderdag 14 oktober. Actua-TV zendt de verklaring zelf plus de daaropvolgende debatten live, integraal en ononderbroken uit. 's Avonds kan u kijken naar de hoogtepunten van de verklaring en het debat in de nieuwslus.


De actuele vragen en antwoorden in het Vlaams Parlement op woensdagnamiddag 14 oktober kan u bij uitzondering rechtstreeks bekijken op donderdag 14 oktober, na de toespraak van Mark Rutte aan de plenaire vergadering. Ook de activiteiten in de Koepelzaal van het Vlaams parlement kan u rechtstreeks volgen.

Uitzendschema Actua-Live vanuit Kamer en Vlaams parlement:

- Dinsdag 13 oktober 2015 om 10u: benoeming van het vast Bureau – eedaflegging – regeringsverklaring.
- Woensdag 14 oktober 2015 om 10u, 14.15u en 18.05u: bespreking regeringsverklaring
- Donderdag 15 oktober 2015 om 10u: bespreking regeringsverklaring, stemming
- Donderdag 15 oktober 2015 om 13u30: bezoek van premier Marc Rutte die de plenaire vergadering van het Vlaams Parlement zal toespreken, gevolgd door de actuele vragen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers