Dossier - Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

TVVlogo video blue

Wat krijgt de Nederlandse kijker in het voorjaar van 2022 op zijn scherm? Dit dossier bundelt alle artikels over het tv-voorjaar van 2022!

Zes nieuwe gezinnen gooien 'Het Roer Om' voor hun grote droom

Een alpacaboerderij in het zuiden van Spanje, een luxe 5-sterren resort in Frankrijk of een Bed & Breakfast beginnen in Portugal. Veel Nederlanders dromen ervan, maar lang niet iedereen durft de stap te wagen.

Lees meer

Dit zijn de eerste gasten van 'VI Vandaag'

Het succesvolle 'VI'-trio is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag te zien op SBS6 met een dagelijkse liveshow. In 'VI Vandaag' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit.

Lees meer

Linda de Mol en Egbert-Jan Weeber spelen hoofdrol in nieuwe thrillerserie 'Diepe Gronden'

In de vierdelige serie 'Diepe Gronden' kruipt Linda de Mol in de huid van Anna van Kessel. Samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon de Zwart, gespeeld door Egbert-Jan Weeber, onderzoekt ze de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben.

Lees meer

'Lago di Beau' in 2 januari nieuw bij RTL 4

Vanaf zondag 2 januari ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee bijzondere gasten aan het prachtige Comomeer in Noord-ItaliŽ. In het nieuwe RTL 4-programma 'Lago di Beau' neemt hij zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor.

Lees meer

Land 22ste seizoen 'Wie is de Mol?' bekend

In welk land vindt het 22e seizoen van 'Wie is de Mol?' plaats? Presentator Rik van de Westelaken vertrok met de kandidaten naar de parel binnen de Balkan. Een land met een roerig verleden, waar de sporen van het communisme nog steeds zichtbaar zijn. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers