'The Voice of Holland' met gloednieuwe elementen in twaalfde seizoen

maandag 13 december 2021

Vanaf 7 januari is de talentenshow 'The Voice of Holland', onder leiding van Martijn Krabbé en Chantal Janzen, weer te zien bij RTL 4. Het twaalfde seizoen belooft een spannende en spraakmakende competitie te worden.

Coaches Ali B, Waylon, Anouk en nieuwe coach Glennis Grace gaan in deze spectaculaire muzikale show op zoek naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Met de toevoeging van nieuwe elementen wordt de competitie heviger dan ooit en strijden de talenten voor de winnaarstitel van 2022. 


The Comeback Stage  
Met de toevoeging van nieuwe Videoland-serie 'The Comeback Stage' maken zangeres Maan en rapper Typhoon voor het eerst hun intrede in het programma. Het jonge duo gaat samen als 'Comeback Stage'-coaches in een eigen format op zoek naar de ruwe diamant die de vier coaches op de rode stoelen over het hoofd hebben gezien. Tijdens elke fase van het programma kijken ze backstage mee en selecteren ze de talenten die een tweede kans verdienen. Tijdens de spinoff gaat het duo aan de slag met hun talenten, met als einddoel twee tickets voor de kwartfinale van 'The Voice of Holland'. De combinatie van de ervaring van Maan als talent én winnares van de zang-competitie en de live sensatie rapper Typhoon maakt het nieuwe duo een perfecte aanvulling op het format.

Maan: 'Ondanks dat het alweer vijf jaar geleden is dat ik meedeed, voelt 'The Voice' echt als thuiskomen voor mij. Toen ik gevraagd werd om onderdeel te worden van het programma met een te gek nieuw idee, twijfelde ik geen seconde. Ik ben blij om weer terug te zijn in de studio, helemaal in deze toffe rol. Ik kan niet wachten om de talenten te coachen en m’n ervaring met ze te delen.'

Typhoon: 'Blij en dankbaar om onderdeel uit te maken van 'The Voice of Holland', en dan ook nog eens voor het eerst in een geheel nieuwe rol! Heel veel zin om samen met Maan talenten te coachen, in hun kracht te zetten en te laten shinen.'

'The Block'
Het programma komt met een nieuwe functie: de block button. Iedere coach krijgt naast de bekende knop voor zijn stoel drie kleinere knoppen met de namen van de andere coaches erop. Drukt iemand op de block-knop, dan kan de coach waarop gedrukt is geen aanspraak meer maken op het talent. De weggespeelde coach ziet dit echter pas als deze zelf probeert om te draaien. Om te zorgen dat de coaches elkaar niet onbeperkt kunnen blokkeren, kunnen ze hun knop maar één keer gebruiken.

'The Voice Aftertalk' - de podcast
In ‘The Voice Aftertalk’ ontvangt Jamai de meest opvallende talenten van dit seizoen, oud-talenten, BN'ers én mensen achter de schermen. Wekelijks praat hij samen met zijn (muzikale) gasten na over de aflevering en voegt hij met zijn liefde voor het vak een muzikale twist toe aan deze gloednieuwe podcast. ‘The Voice Aftertalk’ is vanaf maandag 10 januari 2022 te beluisteren op alle podcastkanalen en te bekijken bij RTL.nl en via het YouTube-kanaal van 'The Voice of Holland'.

'The Voice of Holland' is vanaf vrijdag 7 januari om 20.00 uur wekelijks te zien bij RTL 4 en 'The Comeback Stage' is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks te zien bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers