Derde seizoen 'Hoge Bomen' van start op SBS6

vrijdag 25 februari 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2021

Zanger en presentator Jeroen van der Boom, zijn piano én een bijzondere bekende gast. Dat zijn de belangrijkste elementen van elke aflevering van 'Hoge Bomen'.

In alweer het derde seizoen van dit succesvolle programma maken Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali hun opwachting. Jeroen schetst in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast.


In elke aflevering herbeleeft Jeroen met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband.

We horen anekdotes van jeugdvrienden, bekende collega’s komen met een verrassing, herinneringen worden opgehaald, kortom: elke aflevering is gevuld met een lach en een traan. In 'Hoge Bomen' leren we spraakmakende BN’ers op een andere manier kennen. Elke aflevering is een ode aan de hoofdgast, aan de nostalgie en aan de muziek.

'Hoge Bomen' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is vanaf 26 februari om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers