Derde seizoen 'Hoge Bomen' van start op SBS6

vrijdag 25 februari 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2021

Zanger en presentator Jeroen van der Boom, zijn piano én een bijzondere bekende gast. Dat zijn de belangrijkste elementen van elke aflevering van 'Hoge Bomen'.

In alweer het derde seizoen van dit succesvolle programma maken Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali hun opwachting. Jeroen schetst in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast.


In elke aflevering herbeleeft Jeroen met zijn gast bijzondere momenten uit zijn of haar leven, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten passen. Bekende zangers komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband.

We horen anekdotes van jeugdvrienden, bekende collega’s komen met een verrassing, herinneringen worden opgehaald, kortom: elke aflevering is gevuld met een lach en een traan. In 'Hoge Bomen' leren we spraakmakende BN’ers op een andere manier kennen. Elke aflevering is een ode aan de hoofdgast, aan de nostalgie en aan de muziek.

'Hoge Bomen' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is vanaf 26 februari om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers