Dit zijjn de nieuwe bakkers van 'Heel Holland Bakt'

donderdag 24 februari 2022
Foto: Omroep MAX - © Ronald Reinders 2022

Het negende seizoen van 'Heel Holland Bakt' gaat bijna van start, tien nieuwe bakkers gaan de bakuitdaging aan. Wie van hen weet de meeste indruk te maken op Janny van der Heijden en Robčrt van Beckhoven?

De thuisbakkers stellen zich voor op de website van Heel Holland Bakt. Wie zijn de nieuwe kandidaten en wat kunnen kijkers verwachten van het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt'?


Vanuit alle windstreken van het land komen tien nieuwe bakkers samen om de bakstrijd aan te gaan voor de felbegeerde titel van Beste Thuisbakker van Nederland. Meerdere bakkers bakken dit jaar met een extra uitdaging: bijvoorbeeld vegan of glutenvrij. De nieuwe bakkers zijn Enzo (Amsterdam), Inge (Roden), Juliaan (Spakenburg), Lynn (Echtenerbrug), Marieke (Wekerom), Mary (Rijswijk), Siham (Gouda), Tom (Heeze), Yannis (Amsterdam) en Zeinab (Nijmegen).

Thema eerste aflevering: cake
In de eerste aflevering van het nieuwe bakseizoen op zaterdag 12 maart, is het thema: cake. Op het menu staat een slagroomtaart, roze koeken en een spekstakelstuk met madeleines.

Verhuizing 'Heel Holland Bakt'
Niet alleen start dit nieuwe seizoen in het voorjaar in plaats van december, zoals de bakfans gewend zijn. Ook de uitzenddag is anders. 'Heel Holland Bakt' verhuist van de zondag naar de zaterdag. Verder is het recept nog hetzelfde gebleven. Dat wordt weer smullen.


'Heel Holland Bakt', vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers