'Buren': week 19 (2021) - PREVIEW

zondag 9 mei 2021

Vlaanderen stemt al jaren dagelijks af op de avonturen van de Australische buren van Ramsay Street. Wat gebeurt er deze week in de levens van Susan, Karl, Toadie, de Brennans en Paul en Terese? Je ziet het op En, de preview lees je hier!

Maandag 10 mei 2021 - aflevering 8223
Yashvi komt te weten wat Scarlett op haar kerfstok heeft en besluit ermee naar de politie te trekken. Ook Pauls onderzoek brengt hem steeds dichter bij de waarheid, maar dan wordt hij betrapt door Terese. Ondertussen begint ook Ned te beseffen dat er iets niet klopt, maar Scarlett is niet van plan hem zomaar te laten gaan. Kunnen de buren alle puzzelstukjes samenleggen en haar ontmaskeren voor het te laat is?


Dinsdag 11 mei 2021 - aflevering 8224
Bea en Yashvi zetten alles op alles om Ned te redden, maar Scarlett is hen te slim af en brengt ook hun leven in gevaar. Het is Halloween en Mackenzie en Harlow besluiten de geest op te roepen van een lerares die in Erinsborough vermoord zou zijn. En dat blijkt een oude bekende te zijn.

Woensdag 12 mei 2021 - aflevering 8225
De buren zijn nog aan het bekomen van het helse avontuur met Scarlett wanneer er een nieuwe bom gedropt wordt: er blijkt een sekstape te circuleren van Amy en Kyle. En dat is niet alleen voor hen een ramp, maar ook voor de reputatie van Lassiters. Kirsha krijgt fantastisch nieuws, maar ze vreest dat haar ouders daar niet hetzelfde over zullen denken.

Donderdag 13 mei 2021 - geen uitzending
Sporza Wielrennen: Circuit de Wallonie

Vrijdag 14 mei 2021 - aflevering 8226
Om de reputatie van Lassiters te redden, moet Terese een stap terugzetten. Maar samen met Chloe doktert ze een gewiekst plan uit om de touwtjes toch in handen te kunnen houden, tot grote ergernis van Paul. Toadie raakt een gevoelige snaar bij Finn en wordt op het matje geroepen bij Susan. Amy worstelt met de gevolgen van de gelekte sekstape. Kyle probeert haar te steunen, maar hij vangt bot.

'Buren', deze week van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Buren': week 18 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers