De singles hebben beslist: koppel moet 'Temptation Island' vroegtijdig verlaten

donderdag 2 september 2021
Foto: Play5 - © SBS Belgium 2021

In 'Temptation Island: Love or Leave' zijn de vrijgezellen dit jaar belangrijker dan ooit. Hun stem en oordeel over de koppels zijn bepalend. Wanneer de singles merken dat iemand zich niet genoeg openstelt, kunnen ze een koppel in de gevarenzone plaatsen.

Als het zwembad gaat oplichten, dan is een van de koppels in gevaar. In de mannen- en vrouwenvilla weten ze alleen niet voor wie het precies bedoeld is want het zwembad licht op in beide villa’s. De koppels krijgen dan nog 24 uur de tijd om toch de connectie aan te gaan. Lukt dit niet, dan bepalen de singles wie direct 'Temptation Island: Love or Leave' moet verlaten.


In aflevering 3 hebben de vrijgezellen in beide villa’s het zwembad doen oplichten. Ze zijn van mening dat iemand zich niet kan openstellen en de persoon in kwestie geen kans geeft aan de vrijgezellen om hem/ haar beter te leren kennen. Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia of Koen en Deborah – wie zal 'Temptation Island' meteen moeten verlaten?


Welkom Efrain en Aylin!
We maken kennis met een nieuw koppel: Efrain en Aylin uit Rotterdam. Efrain is 24 jaar oud, model en acteur. Hij is een sociale jongen en valt op sportieve, slanke vrouwen. Hij heeft al twee jaar een relatie met Aylin: zij is 22 jaar oud, sales medewerkster en model. Aylin is een zorgzaam type en valt op sociale en ondernemende jongens. Ze gaan samen deze ultieme relatietest aan en hopen een antwoord te vinden op de vraag of ze de ware zijn voor elkaar.


'Temptation Island: Love or Leave', vrijdag 3 september om 20.35 uur op Play5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers