Dinsdag in 'Met Vier in Bed': 22B&B in Antwerpen

maandag 15 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Met Vier in Bed' strijkt opnieuw neer in Antwerpen. In een multiculturele volkswijk in de Diamantbuurt runt architectenkoppel Pieter en Ingrid restaurant 22B en gastenverblijf 22B&B.

De B&B opende nog maar twee jaar geleden, maar de historiek van het pand gaat terug tot het begin van vorige eeuw. 'Het restaurant was vroeger een diamantzagerij, daarnaast bevond zich de ouderlijke woning van Ingrid', vertelt Pieter. Toen het huis naast hun restaurant te koop kwam staan, bood zich een nieuwe uitdaging aan voor het koppel. Ze besloten met hun ervaring als architect het huis om te bouwen tot een B&B met vier slaapkamers en doopten hem ‘22B&B’, in lijn met hun restaurant.

Voor de inrichting kozen ze voor een minder conventionele aanpak. 'De kamers kregen de naam én kleur van een diamant'. 22B&B hecht veel waarde aan ecologie. Plastiek verpakkingen vind je er niet terug. Omdat Ingrid in het restaurant staat en haar keuken niet zomaar kan achterlaten, vergezelt goede vriendin Christine Pieter tijdens de 'Met Vier in Bed'-week.

'Met Vier in Bed', dinsdag 16 juli om 21.45 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers