Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'
Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Waldorfburger
Het eerste gerecht van deze nieuwe week zal inslaan als een bom! Het is een originele vegetarische burger, geïnspireerd op de bekende waldorfsalade met appel, selder en walnoot.
Dinsdag: Tajine van konijn met venkel, sinaas en groene olijven
Een heerlijk geurende tajine met zacht gegaarde konijnenbouten, sinaasappel en venkel. Fantastische smaken uit Noord-Afrika op een bord!
Woensdag: Slavinken, spruitjes in kaassaus en gekookte aardappelen
Dit is gevaarlijk lekkere dagelijkse kost! In spek gerold gehakt met peterselie, gekookte spruitjes met een romige kaassaus en een simpel gekookt patatje.
Donderdag: Wijting alla Milanese
Krokant gepaneerde wijting en pasta met tomatensaus met kappertjes. Het idee komt van een Italiaanse klassieker en zal vriend en vijand kunnen bekoren!
Vrijdag: Biscuit met citroencrème en amandelschilfers
Een prachtige hagelwitte biscuit met een frisse, romige citroencrème en geroosterde amandel. Alsof Kerstmis nooit is weggeweest!
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.