Dit eet je deze week dankzij 'Dagelijkse Kost'!

zondag 6 oktober 2024
Foto: VRT - © Sam Van den Brandt 2023

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Pasta alla Norma
Rigatoni met gebakken aubergine, tomatensaus en gezouten ricotta.


Dinsdag: Piepkuiken met gebakken aardappelen, erwten en wortelen
Piepkuiken, gegaard 'en cocotte', met knapperige aardappelen, gestoofde erwten en wortelen, en verse dragonsaus.

Woensdag: Ronde rozijnenkoeken
Zalige, zelfgemaakte koffiekoeken met pudding, rozijnen en een laagje glazuur.

Donderdag: Risotto met 'nduja, zeekat en gremolata
Romige risotto met pittige 'nduja - een pittige, Italiaanse smeerworst - met gebakken reepjes zeekat en gremolata.

Vrijdag: Pieterman à la flamande met ratte-aardappelen
Gebakken pieterman à la flamande met kappertjes, geserveerd met ratte-aardappelen, bloemkool en lamsoor.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Wat schaft de pot in 'Dagelijkse Kost'?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Reünie' (KRO-NCRV)

René van der Gijp ziet zijn teamgenoten uit de jeugdopleiding van Sparta terug. Als 17-jarige maakt hij de overstap van Feyenoord naar Sparta. 'Sparta was veel meer een volksclub en dat paste me beter', zei hij daarover. Het was een getalenteerde groep jongens met een voetbaldroom, maar ook op een leeftijd waarop het uitgaansleven trok. Herinneringen liggen er dus op het veld en zeker zoveel daarbuiten. Hoe ziet het leven van deze sportieve jongens er nu uit?

'De Reünie', om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers