Dit seizoen van 'Blind Gekocht' kent een zinderende seizoensfinale

vrijdag 27 mei 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Donderdag was de laatste aflevering van het vierde seizoen 'Blind Gekocht' te zien op Play4. Die zorgde voor een emotionele ontknoping voor alleenstaande mama Bianca en haar zoon Jitse.

Het vierde seizoen van 'Blind Gekocht' scheerde trouwens hoge toppen met een gemiddeld marktaandeel van 40,2% (VVA 18-54).


Heel even leek het erop dat Bea voor het eerst in de geschiedenis van het programma haar zoektocht zou moeten staken, maar op de valreep zorgde haar oproep in de media voor de ultieme tip en werd er alsnog een huis gevonden voor de Limburgse Bianca en zoon Jitse. 'Jullie zijn mijn lot uit de loterij!', klonk het bij de overgelukkige alleenstaande mama.

Van de 170.000€ die Bianca ter beschikking had, bleef na de aankoop van het huis nog 16.000€ over voor de verbouwing. Op vraag van Bart kon Bianca daar nog een beetje spaarcenten aan toevoegen, maar het bleek nog te weinig om de droom van Bianca in te kunnen vullen. Dat was echter buiten de productieploeg van 'Blind Gekocht' gerekend. Zij beslisten om samen met Bart & Bea mee de handen uit de mouwen te steken zodat Bianca & haar zoon niet alleen van een nieuwe badkamer & keuken kunnen genieten, maar ook een afgewerkte woonkamer kregen. Hartverwarmend!

Nieuwkomer Jani Kazaltzis vervulde in dit vierde seizoen zijn opdracht met verve. De kandidaten van 'Blind Gekocht' sloten hem samen met heel Vlaanderen meteen in hun hart. Het vierde seizoen van 'Blind Gekocht' was met een gemiddeld marktaandeel van 40,2 % (zonder reruns) afgetekend marktleider (VVA 18-54) in zijn slot. Net zoals bij 'De Mol 'trekt het programma ook een grote groep jonge, selectieve kijkers aan en past het perfect in het rijtje Play4-programma’s die de zender zijn onderscheidend profiel geven.

In totaal bereikte dit seizoen 'Blind Gekocht' al zo’n 3 miljoen kijkers, goed voor bijna de helft van alle Vlamingen dus.

Oproep
Ben jij ook al even op zoek naar een nieuwe woning en durf je het aan om je lot hiervoor in handen van Bart, Bea & Kelly te leggen? Grijp dan nu je kans. In ruil voor je spaargeld krijg je een fantastische nieuwe thuis. Droom je van een romantisch kasteel, een luxe woonboot of een experimentele villa: alles kan en alles mag! Of misschien ken je iemand in het buitenland die terug hier wil wonen? Ook dan kunnen we je helpen.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' en wie weet komt je droom uit. Inschrijven kan via goplay.be/inschrijven.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers