Donderdag catfight in 'Danni Lowinski'

woensdag 27 maart 2013

Vorige week nam Danni Lowinski (een hoofdrol van Nathalie Meskens) zelf nog deel aan een missverkiezing om op die manier inside information te verkrijgen om een zaak te winnen.

Op donderdag 28 maart staat ze oog in oog met iemand die enkele maanden terug nog de Duitse eer verdedigde op de Miss Universe verkiezing in Las Vegas. Zangeres en actrice Alicia Endemann (o.a. bekend van de Duitse versie van 'Het Huis Anubis') greep naast een podiumplaats, maar in de vijfde aflevering van 'Danni Lowinski' toont ze in haar beste Nederlands (o.a. geleerd van haar partner Louis Talpe) wat ze waard is.

Endemann speelt advocate Claudia, die zich geïnstalleerd heeft voor het shoppingcenter waar Danni Lowinski haar advokatenkantoortje heeft. Broodroof en oneerlijke concurrentie, aldus Lowinski, maar daar heeft  de roodharige schone geen oren naar.

Wanneer Sven -de nieuwe vlam van Danni Lowinski, gespeeld door Rudy Morren- wordt aangeklaagd voor slagen en verwondingen door winkeldief Nico (gastrol van Robby Cleiren), is de inzet voor beide advocates groot: diegene die de zaak verliest, moet haar boeltje pakken uit het shoppingcenter. Exit Lowinski, of exit Claudia?

Inhoud aflevering 5
Niels heeft de hele nacht gestudeerd in het winkelcentrum voor zijn doktersexamen. Danni zit ermee dat Sven haar een gedumpte vrouw heeft genoemd. Zij heeft Olivier immers aan de kant gezet, en niet omgekeerd. De advocate wordt opgezocht door de jonge Laura. Haar vriend Sébastien heeft haar enkele maanden geleden ten huwelijk gevraagd, maar kort na zijn aanzoek heeft hij een beroerte gekregen waardoor de jongeman in coma ligt. Toch wil Laura nog steeds met hem trouwen, maar zijn ouders dwarsbomen deze plannen. Sven excuseert zich bij Danni en wil dat zij hem verdedigt in de rechtbank. Hij wordt immers voor slagen en verwondingen aangeklaagd door een winkeldief.

Gastacteurs: Robby Cleiren (Nico De Geest), Surah Doncke (Laura Vincke), Ingrid De Vos (Mevr. Vanhove), Alicia Endemann (advocate Claudia), Bob De Moor (Mr. Vanhove), Christel Domen (Katja De Boosere), Karin Jacobs (rechter Sanens), Karel Deruwe (rechter Hanssens), Henny Seroeyen (Sébastien Vanhove), Marga Suffrys (poetsvrouw), e.a.

'Danni Lowinski', donderdag 28 maart om 20.30 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers