'Duitse Top 40' zondag op MENT TV met gastpresentator Christoff

zaterdag 26 januari 2013

MENT TV, de digitale muziekzender van Telenet (kanaal 37), pakt nu zondag 27 januari uit met een absolute primeur. Tussen 10.00 en 18.00 uur wordt de allereerste Duitse Top 40 uitgezonden.

Christoff – zelf erg succesvol in Duitsland – neemt de presentatie van de hitlijst voor z’n rekening. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan iedereen (ook wie geen digitale tv heeft) via de tv mozaïek analoog kijken naar het eerste deel. De Duitse Top 40 is een mooie opwarming voor de Duitse Schlagerparade op 2 maart in de Lotto Arena in Antwerpen.


De Duitse muziek blijft in de lift zitten in Vlaanderen. De voorbije maanden zorgden de concerten van o.a. Helene Fischer en Hansi Hinterseer voor grote publieke belangstelling. Dit voorjaar komen ook nog Die Kastelruther Spatzen naar ons land en begin december komt Semino Rossi opnieuw aanwaaien voor een uniek concert.

In navolging van dit succes kan je nu zondag 27 januari op MENT TV kijken naar de allereerste editie van de 'Duitse Top 40'. Via het weekblad Story en MENT TV werd er de voorbije weken druk gestemd door het publiek. Zondag presenteert Christoff de resultaten in De Duitse Top 40. Vanaf 10.00 kan iedereen in Vlaanderen via de tv mozaïek kijken naar het programma.

'We zijn als zender blij dat we onze kijkers opnieuw kunnen plezieren met een mooie lading Duitse muziek. De Duitse artiesten zijn nog steeds razend populair in Vlaanderen, dat merken we aan de vele verzoeken die we binnen krijgen. Met de 'Duitse Top 40' willen we een nieuwe traditie in het leven roepen, op de laatste zondag van januari. We zijn blij dat Christoff het zag zitten om de presentatie voor z’n rekening te nemen. Tussen 10.00 en 14.00 uur is MENT TV elke zondagvoormiddag in heel Vlaanderen analoog te bekijken én digitaal via Telenet, kanaal 37. We starten zondag met twee uur 'Duitse Top 40' en aansluitend hebben we een nieuwe aflevering van 'De Vlaamse Top 10' en een concert van Marco Borsato. Om 16.00 komt Christoff terug en tellen we af van 20 naar de nummer 1 in de Duitse Top 40', aldus Marc Hallez, stationmanager van MENT TV.

Christoff heeft heel wat affiniteit met de Duitstalige artiesten, want al enkele jaren is hij heel succesvol in Duitsland. 'Ik ben erg blij dat ik de presentatie van de 'Duitse Top 40' voor mijn rekening mag nemen. Het is prettig om mijn Duitse collega's te mogen aankondigen, want ik heb al gezien dat een aantal van hen zich stevig hebben genesteld in de lijst.'

De 'Duitse Top 40' is een ideale opwarmer voor de eerste editie van Story’s Duitse Schlagerparade, op 2 maart in de Lotto Arena in Antwerpen met Christoff, Tony Marshall, Die Geschwister Hofmann, Chris Roberts, Simone en Claudia Jung. Tickets en informatie op http://www.teleticketservice.com of 070-345 345.

Persbericht MENT TV / foto © Roland Hermans
http://www.zingmeemetjetv.be
Meer artikels over MENT TV
menttv

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers