Een struisvogelei openen en klaarmaken? Piet Huysentruyt to the rescue!

zondag 5 september 2021

Kathleen Aerts en haar man Steven hebben dan nog geen guesthouse gevonden in 'Villa Zuid-Afrika' bij VTM 2, ze hebben wel al een briljant idee voor het ontbijt dat ze willen serveren: een struisvogelei.

In de vorige aflevering van 'Villa Zuid-Afrika' zagen de kijkers hoe Steven het zware geschut moest bovenhalen om een struisvogelei open te maken. Nu blijkt de grootste vraag te zijn: hoe bereid je zo'n ei? Voor hun nieuwe poging schakelen Kathleen en Steven de hulp in van vriend en buurman Piet Huysentruyt. Al is het voor Piet ook de eerste keer... De tweede aflevering van 'Villa Zuid-Afrika' haalde mooie cijfers bij VTM 2 met bijna 400.000 kijkers (live+uitgesteld).'Villa Zuid-Afrika', maandag 6 september om 21.40 uur bij VTM 2 en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers