Eurovisiesongkandidaten op bezoek bij MENT TV

donderdag 5 mei 2011

Op paaszaterdag had MENT TV een aantal delegaties die dit jaar deelnemen aan het Eurovisiesongfestival tegast. MENT werkte daarvoor samen met Eurosong.be . De Roemeense nationale televisie stuurde voor de gelegenheid een cameraploeg richting MENT om een verslag te maken over hoe hun groep Hotel FM in ons land promo voerde.

Rock- en popjournalist John –Bobo- Bollenberg nam met de Belgische delegatie (Witloof Bay), de Letse, Roemeense en Slovaakse delegatie een programma op. In de veertien dagen net voor het songfestival besteedt MENT TV bijzondere aandacht aan het liedjesgebeuren. Er komen in zowat ieder MENT-uur nummers uit vorige edities van het Eurovisiesongfestival aan bod en er komt een volledig programma waarin we zien hoe Tom Dice vorig jaar minuut op minuut toeleefde naar zijn deelname.


  • Vrijdag 6 mei 20.00 uur: praatprogramma rond Eurovisiesong met Musiqq, de deelnemers uit Letland
  • Zaterdag 7 mei 20.00 uur: praatprogramma rond Eurovisiesong met Hotel FM, de deelnemers uit Roemenië
  • Zondag 8 mei 20.00 uur: praatprogramma rond Eurovisiesong met TWiiNS, de deelnemers uit Slovakije Vrijdag 13 mei 20.00 uur: praatprogramma rond Eurovisiesong met Witloof Bay, de deelnemers uit België.
  • Zaterdag 14 mei 20.00 uur: special Tom Dice

De MENT-programma's zie je 8 uur per dag afwisselend met deze van Stories TV op Kanaal 40 van Telenet.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers