'Familie': week 11 (2021) - PREVIEW

zaterdag 13 maart 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Zjef heeft het moeilijk om Rudi nog te vertrouwen en Amélie voelt zich slecht. Vanessa heeft iets op te biechten, Patrick leest een artikel dat hem verontrust. Brigitte gaat tot actie over en Mieke stelt op het werk een strategisch plan voor. Benny en Jonas komen in conflict met een koper, Cédric raakt almaar meer gefrustreerd. Het moment van Amélie en Brigitte neemt een onverwachte wending. Lars en Raven krijgen verrassend nieuws.

Maandag 15 maart 2021 - aflevering 6749
Zjefs vertrouwen in Rudi heeft een flinke deuk gekregen. Amélie is er slecht aan toe vandaag. Jonas moet haar van het werk naar huis brengen. Brigitte zit nog steeds verveeld met de situatie. Raven gaat jammen bij Isa thuis. Vanessa wordt afgeleid door Mathias en dat blijft niet zonder gevolgen.


Dinsdag 16 maart 2021 - aflevering 6750
Amélie krijgt slecht nieuws te horen. Lars probeert haar te overtuigen om snel actie te ondernemen. Vanessa heeft Iris iets op te biechten. Patrick leest een artikel over een juwelendief en kan zijn argwaan niet verbergen. Zjef blijft hangen in de Jan & Alleman en worstelt met twijfels.

Woensdag 17 maart 2021 - aflevering 6751
Patrick praat met Jenny over zijn vermoedens. Brigitte wil niet bij de pakken biljven zitten en besluit over te gaan tot actie. Zjef praat onbewust zijn mond voorbij tegenover Quinten. Véronique heeft moeite met de verlangens van Lars. Mieke pitcht bij Mathias en Peter een strategisch toekomstplan voor CoBrew.

Donderdag 18 maart 2021 - aflevering 6752
Quinten confronteert Hanne met haar leugen en zet zijn dreigementen verder. Benny en Jonas komen in contact met een geïnteresseerde koper die veel geld wil betalen voor hun jukebox. Bij Cédric lopen de frustraties op wanneer Mieke duidelijk maakt dat zijn ideeën niet in de uitgezette CoBrew-strategie passen.

Vrijdag 19 maart 2021 - aflevering 6753
Amélie en Brigitte staan voor een belangrijk moment, maar dat neemt een volledig andere wending dan verwacht. Benny drijft de prijs van de jukebox verder op, maar dreigt het deksel op de neus te krijgen. Vanessa wil Mathias bedanken met een etentje. Lars en Raven krijgen belangrijk nieuws te horen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 10 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers