'Familie': week 12 (2021) - PREVIEW

zaterdag 20 maart 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Er ontstaat paniek bij de niertransplantatie en Vanessa baalt. Mieke heeft een vraag voor Niko en Raven doet een bekentenis aan Isa. Zjef en Rudi zitten in een impasse, Véronique heeft een voorstel voor Lars. Cédric jaagt Mieke en Mathias weer tegen zich in het harnas en Jonas krijgt onaangenaam bezoek. Quinten wil het bijleggen met Hanne, Peter gelooft Niko niet, Stefanie ontdekt iets verontrustends.

Maandag 22 maart 2021 - aflevering 6754
Tijdens de transplantatie wordt alarm geslagen wanneer Brigitte plots een bloeddrukval kent. Lars, Raven en Véronique reageren ontzet op het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Vanessa is bloednerveus voor het etentje met Mathias.


Dinsdag 23 maart 2021 - aflevering 6755
Vanessa baalt omdat de herstelling van haar auto veel meer kost dan ze had verwacht. Mieke vraagt Niko om de zieke meesterbrouwer bij CoBrew tijdelijk te vervangen. Raven bekent aan Isa dat ze elkaar niet toevallig voor het huis van haar grootvader hebben ontmoet.

Woensdag 24 maart 2021 - aflevering 6756
Raven biecht Isa alles op. Tussen Zjef en Rudi lijkt de situatie muurvast te zitten. Mathias vraagt Mieke om Cédric de verkoop van de B&B te laten onderhandelen. Dat moet hem weer meer motiveren. Niko laat Karel weten dat hij de productie van Gust wil opdrijven.

Donderdag 25 maart 2021 - aflevering 6757
Véronique doet Lars een voorstel. Vanessa heeft na de kosten aan haar auto nu ook grote kosten aan haar dak. Niko ontkent tegen Peter dat hij de productie van Gust heeft opgedreven. Cédric stoot Mathias en Mieke opnieuw tegen de borst. Jonas krijgt onaangenaam bezoek.

Vrijdag 26 maart 2021 - aflevering 6758
Quinten doet een poging om het bij te leggen met Hanne. Lars beslist om het voorstel van Véronique een kans te geven. Raven wil het koste wat het kost goedmaken met Isa. Peter gelooft Niko niet en geeft hem een duidelijke waarschuwing. Stefanie doet een verontrustende ontdekking.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers