'Familie': week 13 (2021) - PREVIEW

zaterdag 27 maart 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Mieke zet Cédric op zijn plaats en Jonas ontwikkelt een eigen theorie. Zjef wil geen feestje organiseren voor Rudi's verjaardag, Alfons blijkt spoorloos verdwenen. Raven schrijft een emotionele brief aan Isa. Quinten en Hanne zijn het weer oneens en Mathias wil indruk maken op Vanessa. Lars huurt een privédetective in, Cédric reageert nijdig als een voorstel van hem niet aanvaard wordt. Loopt Stefanie gevaar? Rudi krijgt een onaangename verrassing.

Maandag 29 maart 2021 - aflevering 6759
Jonas en Benny zijn niet van plan om naar de politie te stappen. Jonas houdt er bovendien zijn eigen theorie op na. Véronique heeft het moeilijk met de situatie op de loft. Vanessa heeft zich voorgenomen om geen energie meer te steken in Mathias. Lars wil een privédetective inschakelen. Mieke zet Cédric stevig op zijn plaats.


Dinsdag 30 maart 2021 - aflevering 6760
Cédric uit zijn frustraties tegenover Véronique. Zij doet hem een voorstel. Zjef wil geen feestje meer organiseren voor Rudi's vijftigste verjaardag. Vanessa stelt vast dat Alfons spoorloos verdwenen is. Er wordt meteen een zoektocht georganiseerd. Raven schrijft een oprechte en emotionele brief naar Isa.

Woensdag 31 maart 2021 - aflevering 6761
Vanessa wordt door Mathias uitgenodigd om vrijdag bij hem te komen eten. Zjef blijft koppig en wil niet naar de retrospectieve van Rudi. Ook niet wanneer die hem persoonlijk een uitnodiging komt geven. Quinten vindt dat Hanne overdrijft in haar opvoedingsregels voor Gaston. Ook Stefanie maakt zich zorgen.

Donderdag 1 april 2021 - aflevering 6762
Zjef en Rudi komen allebei steeds dieper in de put te zitten. Mathias wil indruk maken op Vanessa met een etentje. Hij denkt aan gastronomie, zij aan romantiek. Lars geeft zijn privédetective groen licht, maar Raven voelt zich schuldig. Hij probeert het op zijn beurt nog één keer goed te maken met Isa.

Vrijdag 2 april 2021 - aflevering 6763
Jonas wil de verloren ring zoeken en teruggeven, want hij is bang dat Stefanie gevaar loopt. Cédric reageert nijdig wanneer zijn voorstel weer wordt afgeschoten. Rudi probeert te genieten van zijn retrospectieve, maar mist Zjef. Hij krijgt bovendien nog een onaangename verrassing.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 12 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers