'Familie': week 14 (2022) - PREVIEW

zaterdag 2 april 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Lars en Raven doen een ontdekking en Véronique is gefrustreerd. Brahim wil zo snel mogelijk weg bij Benny. De bomma heeft een belangrijke vraag voor Véronique. Vanessa praat in op Cédric en Guido stelt zijn werk als fietskoerier in vraag. Jelle heeft een plan, Rudi doet een ontdekking en Jamila heeft liefdesverdriet. Cédric neemt een belangrijke beslissing. Kato steekt Cédric een hart onder de riem. Vanessa voelt zich ongemakkelijk bij Mathias. Benny geeft verstek op zijn verjaardagsfeestje.

Maandag 4 april 2022 - aflevering 6984
Lars en Raven ontdekken dat Leon twee schilderijen verborgen hield in een geheime schuilkelder. Véronique is gefrustreerd omdat Cédric haar nummer blokkeerde en omdat ze ook Koen niet meer kan bereiken. Samira dankt Benny voor zijn goede zorgen. Brahim wil er echter zo snel mogelijk weg.


Dinsdag 5 april 2022 - aflevering 6985
Véronique, Lars en Mathias willen samen een poging doen om Cédric op andere gedachten te brengen. Quinten onderzoekt alle mogelijkheden om de kosten lager te krijgen en meer kans te maken op een lening bij de bank. De Bomma heeft een belangrijke vraag voor Véronique.

Woensdag 6 april 2022 - aflevering 6986
Raven vindt dat Louise voor zichzelf moet kiezen en geeft haar goede raad. Vanessa probeert Cédric te overtuigen om een gesprek aan te gaan met Véronique en Mathias. Guido heeft gemengde gevoelens over zijn werk als fietskoerier. Jelle broedt op een plan.

Donderdag 7 april 2022 - aflevering 6987
Cédric neemt een belangrijke beslissing. Rudi doet een ontdekking en raadt Niko aan om eerlijk te zijn tegenover Mieke. Jamila heeft liefdesverdriet. Benny probeert haar te troosten. Hanne kan Quinten overtuigen om mee te gaan kijken naar een appartement. Jelle voert zijn plan uit.

Vrijdag 8 april 2022 - aflevering 6988
Cédric ontdekt dat Mathias, Lars en Véronique zijn geloofwaardigheid onderuit hebben gehaald. Kato steekt hem een hart onder de riem. Vanessa voelt zich niet meer helemaal op haar gemak bij Mathias. Benny verschijnt niet op zijn eigen verjaardagsfeestje.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 13 (2022) - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers