'Familie': week 17 (2022) - PREVIEW

zaterdag 23 april 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 25 april 2022 - aflevering 6999
Koen kruipt steeds meer onder de huid van Véronique. Kato, Jelle en Louise besluiten elkaar meer te steunen bij het studeren. Jelle heeft het nog steeds moeilijk en ook voor Louise weegt de combinatie tussen studeren en de zorg voor Victor zwaar. Benny ontdekt wie zijn geheime aanbidster is.


Dinsdag 26 april 2022 - aflevering 7000
Benny kan Samira overtuigen om samen naar een concert te gaan. Véronique vindt dat Lars niet met haar meeleeft en blijft met Koen in haar hoofd zitten. De crowdfunding die Quinten op poten heeft gezet, slaat niet aan. Jan neemt het op voor Guido en onderneemt stappen.

Woensdag 27 april 2022 - aflevering 7001
Lars wil de problemen tussen hem en Véronique uitpraten. Sam probeert Mieke gerust te stellen. Quinten mag een interview geven voor de radio, naar aanleiding van de crowdfunding die hij is opgestart. Jelle verliest zichzelf op café.

Donderdag 28 april 2022 - aflevering 7002
Louise verliest haar geduld met Victor. Jelle vreest voor een preek van Hanne. Kato is alvast woedend op hem. Rudi probeert het wantrouwen van Mieke tegenover Niko te temperen. Niko zelf heeft ondertussen een vermoeden van hoe Guido aan zijn dure fiets is geraakt.

Vrijdag 29 april 2022 - aflevering 7003
Koen wordt bang en wil afstand nemen van Véronique. Louise hakt een belangrijke knoop door. De sfeer tussen Mieke en Niko is gespannen. Niko en Sam praten hun aanvaring uit. Guido weigert een levering te doen, met alle gevolgen van dien.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 16 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers