'Familie': week 19 (2022) - PREVIEW

zaterdag 7 mei 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dť ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 9 mei 2022 - aflevering 7009
Samira is in de war en heeft tijd nodig. Louise merkt dat haar kleine broertje het leven van Mathias en Vanessa danig overhoop heeft gehaald. De twijfel slaat toe. Zjef wil van de benefiet een groot succes maken. Rudi vreest echter dat hij te veel hooi op zijn vork neemt.


Dinsdag 10 mei 2022 - aflevering 7010
Guido wil de autosleutels van Jan stelen, maar worstelt met zijn geweten. Hij wordt bijna betrapt door Cédric. Niko gaat opnieuw niet trainen, waardoor Mieke lastige vragen begint te stellen. Ze betrapt Niko op een leugen en confronteert hem hiermee.

Woensdag 11 mei 2022 - aflevering 7011
Benny is zenuwachtig. Guido probeert te onderhandelen met Mira. Jelle duwt Kato en Louise weg en besluit om niet mee op kot te gaan. Hanne en Quinten wennen aan hun nieuwe situatie. Mieke wil Sam beter leren kennen.

Donderdag 12 mei 2022 - aflevering 7012
Benny wil Brahim aan zijn kant krijgen, maar die twijfelt aan zijn motieven. Véronique ontvlucht Lars en zoekt contact met Koen. Niko gaat niet naar de oefenmatch van Sam. Guido zal leveren voor Mira.

Vrijdag 13 mei 2022 - aflevering 7013
Niko zit in de knoop met zijn gevoelens, maar kan dit niet uiten. Mieke zoekt toenadering. Lars wil praten met Véronique, maar zij blijft hem op afstand houden. Hanne en Quinten vernemen hoeveel de benefiet heeft opgebracht.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 18 (2022) - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers