'Familie': week 2 (2021) - PREVIEW

zaterdag 9 januari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Het gedrag van Stefanie roept vragen op, Jonas ontdekt dat Vince spijbelt. Hij geeft aan dat hij niet meer naar school wil. Peter is boos op Iris. Later op de week krijgt hij slecht nieuws. Jenny en Patrick hebben woorden en Jan wil dat Hanne hulp zoekt. Tussen Raven en Cédric loopt een confrontatie uit de hand. Rudi en Francine nemen afscheid van het ouderlijke huis.

Maandag 11 januari 2021 - aflevering 6704
Jenny en Benny stellen zich nog steeds vragen bij het gedrag van Stefanie. Hanne besluit opnieuw te gaan werken. Iris denkt dat Véronique Cédric aandelen schenkt om zijn liefde de kopen. Véronique doet haar beklag bij Lars.


Dinsdag 12 januari 2021 - aflevering 6705
Niko en Rudi vinden dat Mieke met Véronique moet gaan praten om de aandelenverdeling te herzien. Peter is boos op Iris. Hanne krijgt verrassende post. Jenny vindt dat Robyn zich niet mag laten leiden door Benny. Jonas ontdekt dat Vince regelmatig spijbelt.

Woensdag 13 januari 2021 - aflevering 6706
Jenny zoekt steun bij Robyn, maar die wil zich niet moeien in de discussie met Patrick. Vince maakt Robyn en Benny duidelijk dat hij wil stoppen met school. Jan wil dat Hanne professionele hulp zoekt.

Donderdag 14 januari 2021 - aflevering 6707
Benny neemt Vince een dag mee uit werken in de hoop hem van gedachten te doen veranderen. Tussen Cédric en Raven is de spanning te snijden. Hanne verbergt haar brief voor Jan.

Vrijdag 15 januari 2021 - aflevering 6708
Peter krijgt slecht nieuws te horen en de vraag om dit voor zich te houden. Patrick stelt Jenny voor om apart te slapen. Rudi en Francine gaan afscheid nemen van het ouderlijk huis. Een confrontatie tussen Cédric en Raven in de Foodbar loopt uit de hand.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!-

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers