'Familie': week 20 (2022) - PREVIEW

zaterdag 14 mei 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2020

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 16 mei 2022 - aflevering 7014
Benny wil scoren bij Brahim maar vangt bot. Hanne probeert Jelle op andere gedachten te brengen, maar hij blijft bij zijn beslissing. Quinten houdt zijn nieuw plan om geld in te zamelen voor zijn operatie geheim voor Hanne. Koen beraamt een nieuw plan tegen Lars.


Dinsdag 17 mei 2022 - aflevering 7015
Lars maakt kennis met Evelyne. Benny haalt alles uit de kast om Brahim te helpen met zijn date, tot het afhuren van de Foodbar toe. Mieke en Niko willen Guido helpen en denken na over een slimme zet. Hanne vraagt Jelle om een dagje op Gaston te passen.

Woensdag 18 mei 2022 - aflevering 7016
Lars twijfelt of hij moet ingaan op de uitnodiging om naar Düsseldorf te gaan. Véronique moedigt hem aan. Het plan van Quinten mislukt en hij schakelt de hulp in van Guido. Benny probeert Zjef duidelijk te maken dat hij zijn mond moet houden tegen Brahim.

Donderdag 19 mei 2022 - aflevering 7017
Véronique let op Victor, zeer tegen de zin van Mathias. Het plan van Koen lijkt ondertussen vruchten af te werpen. Rudi dreigt het geheim van Quinten aan Hanne te vertellen. Mira confronteert Guido en dreigt met gevolgen. Kato regelt een feestje voor Jelle.

Vrijdag 20 mei 2022 - aflevering 7018
Véronique voelt zich slecht en stort haar hart uit bij Rudi. Brahim heeft verrassend nieuws. Sam zet Niko onder druk om zijn gevoelens onder ogen te zien. Mira drukt Guido met de neus op de feiten. Ze dwingt hem om zijn naam onder een contract te zetten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 19 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers