'Familie': week 21 (2022) - PREVIEW

zaterdag 21 mei 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2020

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Maandag 23 mei 2022 - aflevering 7019
Brahim heeft het perfecte huurhuis gevonden. Benny stelt voor om mee te gaan kijken. Cédric vindt dat het tijd wordt om weer op eigen benen te staan. Louise, Kato en Jelle worden rondgeleid op hun kot.


Dinsdag 24 mei 2022 - aflevering 7020
Kato valt op een verkeerd moment binnen bij Jelle. Benny probeert Brahim ervan te overtuigen dat het huurhuis veel verborgen gebreken heeft. Cédric doet een ontdekking en gaat razend de confrontatie aan met Véronique.

Woensdag 25 mei 2022 - aflevering 7021
Cédric deelt zijn bevindingen met Mathias en brengt hem zo op ideeën. Mieke organiseert een avondje uit voor haar en Niko. Hanne ontdekt dat het ingezamelde geld plots verdwenen is. Véronique besluit Koen op afstand te houden.

Donderdag 26 mei 2022 - aflevering 7022
Niko slaagt er niet in om Mieke de waarheid te vertellen. Hanne vraagt Quinten om de operatie los te laten. Véronique en Lars krijgen ruzie over de opvang van Victor. Mathias besluit actie te ondernemen. Een discussie tussen Rudi en Cédric loopt erg hoog op.

Vrijdag 27 mei 2022 - aflevering 7023
Jan krijgt Anna en Albert op de koffie en dat bezoekje blijft niet zonder gevolgen. Véronique en Lars blijven ruziën over Victor. Zij plant een nieuw afspraakje met Koen. Een levering van Guido loopt niet zoals gepland. Mira betrapt hem.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 20 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers