'Familie': week 38 (2020) - PREVIEW

zaterdag 12 september 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Singapore of niet? Dat blijft de vraag. Hanne probeert het vertrouwen van Tony te winnen. En lukt het Stefanie en Guido om opnieuw normaal te doen? Mathias lijkt goed op weg om een wig te slaan tussen Lars en Raven. Benieuwd? Lees de preview!

Maandag 14 september 2020 - aflevering 6619
Lars wil meer uitleg van Raven, maar die weigert nog een woord tegen hem te zeggen. Véronique vreest dat Singapore in gevaar komt, terwijl Cédric ongeduldig aftelt tot hun vertrek. Jonas stelt Amélie voor om haar familie in te lichten over haar terugkeer. Jenny smelt weg bij de woorden van Patrick.

Dinsdag 15 september 2020 - aflevering 6620
Zjef bekommert zich om het welzijn van dieren en probeert iedereen thuis te informeren over hun voedingskeuzes. Iris reageert verbaasd. Lars blijft op een muur botsen bij Raven. Véronique komt via Iris meer te weten. Jonas wordt getriggerd door een voorstel van Amélie.

Woensdag 16 september 2020 - aflevering 6621
Jenny, Benny en Brigitte organiseren een afscheidsfeestje op Wolff & Bos. Benny maakt zich echter zorgen over de weddenschap die hij heeft afgesloten. Brigitte beseft dat ze Jenny's verjaardag vergeten is en wil het goedmaken. Lars hoort van Jonas dat Amélie terug is en wil haar zien. Zjef begint Rudi op de zenuwen te werken.

Donderdag 17 september 2020 - aflevering 6622
Véronique en Lars vormen een front en confronteren Mathias. Brigitte krijgt verrassend nieuws te horen. Jonas wil van Amélie weten wat er is gebeurd. De herinneringen doen haar instorten. Bahar vindt een fles vodka in haar kast.

Vrijdag 18 september 2020 - aflevering 6623
Bahar vermoedt dat Quinten drinkt en werpt zich op als steun. Ook Mieke en Rudi vermoeden dat Quinten weer aan de fles is. Amélie besluit Cédric de waarheid op te biechten. Bij Wolff & Bos circuleren geruchten over wie de nieuwe CEO wordt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers