'Familie': week 4 (2021) - PREVIEW

zaterdag 23 januari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Benny voelt zich schuldig en Cédric ziet een nieuwe opportuniteit. Raven is woest en zowel Lars als Véronique proberen op hem in te praten. Hanne vertrekt boos bij Jan. Quinten krijgt van iedereen commentaar, zélfs van de bomma.

Maandag 25 januari 2021 - aflevering 6714
Bij Wolff & Bos voelt Benny zich schuldig. Robyn doet een verrassende ontdekking. Peter en Cédric wimpelen Mathias' voorstel af. Raven is woedend omdat hij door Lars in een rol geduwd wordt die hij niet wil. Jenny heeft een nieuw idee om van het gesnurk van Patrick af te raken.


Dinsdag 26 januari 2021 - aflevering 6715
Rudi betrapt Zjef en roept hem tot de orde. Lars wil Raven op andere gedachten brengen, maar krijgt hem niet te pakken. Mieke maakt Quinten duidelijk dat hij zich professioneel moet gedragen. Peter verneemt ondertussen dat zij zelf ontevreden is op haar werk.

Woensdag 27 januari 2021 - aflevering 6716
Cédric ziet een nieuwe opportuniteit. Een gesprek tussen Lars en Raven leidt niet tot een verzoening. Jenny verrast Patrick, maar is die verrassing wel zo aangenaam? Peter komt terug op zijn standpunt.

Donderdag 28 januari 2021 - aflevering 6717
Mathias doet Mieke een voorstel. Patrick heeft een helse nacht achter de rug. Hanne krijgt nieuws te horen en reageert verslagen. Véronique probeert Raven te overtuigen om de aandelen van Wolff & Bos aan te nemen.

Vrijdag 29 januari 2021 - aflevering 6718
Quinten krijgt commentaar van Stefanie, Guido en de bomma. Benny vreest dat Robyn gevoelens voor hem heeft. Zjef vindt een foto terug van Rudi als kind. Hanne confronteert Jan en vertrekt woedend.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!-


Lees ook:
Dit was de midseizoensspecial van 'Familie' - VIDEO
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers