'Familie': week 45 (2020) - PREVIEW

zaterdag 31 oktober 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Quinten ziet de toekomst somber in en Zjef gaat in conflict met Tony. Robyn zoekt troost bij Benny, Brigitte en Véronique zijn het oneens. Cédric en Raven mogen elkaar niet en dat verbergen de mannen niet. Jenny en Robyn willen een geheim verborgen houden. Bahar solliciteert voor een job, Raven ziet zichzelf al achter de toog staan. Robyn wordt onder druk gezet.

Maandag 2 november 2020 - aflevering 6654
Benny en Patrick vrezen steeds meer voor Jenny. Lars spoort Raven aan om na te denken over wat hij wil studeren. Quinten ziet zijn toekomst met Gaston somber in. Zjef gaat openlijk in conflict met Tony.


Dinsdag 3 november 2020 - aflevering 6655
Mieke waarschuwt Quinten dat hij al het mogelijke moet doen om een rechtszaak te vermijden. Vanessa heeft Stefanie iets toe te vertrouwen. Robyn zoekt troost bij Benny.

Woensdag 4 november 2020 - aflevering 6656
Lars probeert Brigitte iets duidelijk te maken. Brigitte pikt het niet dat Véronique in haar afwezigheid beslissingen alleen heeft genomen. Mathias vertelt Cédric dat Raven bij Véronique en Lars woont.

Donderdag 5 november 2020 - aflevering 6657
Bij Wolff & Bos blijven Brigitte en Véronique bakkeleien over de nieuwe schoenenlijn. Cédric en Raven kunnen hun afkeer voor elkaar niet verbergen. Jenny en Robyn willen hun geheim verborgen houden voor de buitenwereld. Stefanie polst bij Patrick wat hij van de situatie denkt.

Vrijdag 6 november 2020 - aflevering 6658
Rudi doet er alles aan om de fotoshoot met Raven perfect te laten verlopen. Bahar gaat solliciteren voor een job als kinesiste. Raven denkt er ondertussen aan om haar plek in het café over te nemen. Robyn wordt onder druk gezet.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Martine Jonckheere (voor derde keer) terug in 'Familie'
'Familie': week 44 (2020) - PREVIEW
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers