'Familie': week 46 (2020) - PREVIEW

zaterdag 7 november 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Hanne groeit verder toe naar Tony. Patrick denkt dat Jonas Robyn en Jenny verraden heeft. Véronique maakt zich zorgen om Raven. Jan maakt Guido duidelijk dat hij niets meer van Stefanie moet weten. Hanne wil een etentje organiseren, Cédric en Stefanie bereiden hun quiz voor. Jenny blijft doen alsof er niets gebeurd is. Cédric heeft belangrijk nieuws voor Peter en Mathias. Tony lijkt op weg om ook Mieke en Zjef in te pakken.

Maandag 9 november 2020 - aflevering 6659
Jonas wil er even tussenuit. Hanne groeit verder naar Tony toe. Tegen Quinten probeert ze ondertussen zo normaal mogelijk te doen. Patrick weet zich geen raad met zichzelf zonder Jenny. Hij denkt dat Jonas Jenny en Robyn verraden heeft.


Dinsdag 10 november 2020 - aflevering 6660
Robyn en Jenny hebben de grootste moeite om hun vermoedens ten opzichte van elkaar te verbergen. Véronique probeert Raven te overtuigen om toch verder te studeren. Ze maakt zich zorgen, terwijl Lars er gerust in is. Quinten confronteert Tony.

Woensdag 11 november 2020 - aflevering 6661
Tony loopt op wolkjes. Jan maakt Guido duidelijk dat hij niet meer van Stefanie moet weten. Guido heeft het er moeilijk mee. Hanne wil een etentje organiseren met Zjef en Rudi. Robyn zoekt troost bij Benny.

Donderdag 12 november 2020 - aflevering 6662
Véronique is boos op Raven, ze spelt hem de les. Cédric en Stefanie treffen de laatste voorbereidingen voor hun quiz. Vanessa helpt Alfons bij het instuderen van de vragen. Jenny blijft doen alsof er niets gebeurd is, het komt tot een uitbarsting met Robyn.

Vrijdag 13 november 2020 - aflevering 6663
Jenny wordt verteerd door schuldgevoel na Robyns uitval. Guido heeft genoten van het feest na de quiz en doet enthousiast zijn verslag bij Quinten. Cédric heeft Mathias en Peter iets belangrijk te vertellen. Tony lijkt erin te slagen om Zjef en Mieke in te pakken.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers