'Familie': week 5 (2021) - PREVIEW

zaterdag 30 januari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Stefanie en Guido zoeken Hanne. Peter is het oneens met Matthias en Quinten blijft vastbesloten. Benny nodigt zichzelf uit, Cédric en Raven zetten een belangrijke stap. Jan bezoekt Amélie, Mathias wil haar vervangen. Zjef confronteert Rudi, die laatste sluit eindelijk een belangrijk hoofdstuk af. Patrick en Jenny blijven koppig, Raven probeert Brigitte uit te horen en zij besluit plots op te duiken bij Amélie.

Maandag 1 februari 2021 - aflevering 6719
Stefanie en Guido zijn op zoek naar Hanne. Amélie heeft hulp nodig, maar laat die enkel toe van Iris. Patrick erkent zijn snurkprobleem en maakt een afspraak bij de dokter. Peter is ontevreden over een buitensporig contractvoorstel van Mathias.


Dinsdag 2 februari 2021 - aflevering 6720
Quinten houdt voet bij stuk. Peter licht Véronique en Lars in over Amélie. Amélie zelf wil haar situatie angstvallig geheimhouden voor Brigitte. Raven polst naar de identiteit van Lars' vader. Benny nodigt zichzelf uit op de tête-à-tête van Stefanie en Jonas.

Woensdag 3 februari 2021 - aflevering 6721
Zjef confronteert Rudi met een foto. Raven en Cédric zetten vandaag een belangrijke stap. Raven heeft een plan, maar Brigitte is daar niet mee opgezet. Lars verplicht Hanne en Quinten om met elkaar te praten.

Donderdag 4 februari 2021 - aflevering 6722
Rudi sluit een belangrijk hoofdstuk af. Jan komt bij Amélie op bezoek. Mathias wil ondertussen een vervanger voor haar aanstellen in de Jan & Alleman, maar Peter verzet zich tegen het voorstel. Raven fotografeert Lars voor zijn jaarwerk.

Vrijdag 5 februari 2021 - aflevering 6723
Peters geduld geraakt stilaan op. Lars probeert Mieke emotioneel te bespelen, al lijkt hij daar niet in te slagen. Patrick en Jenny missen elkaar nu ze apart slapen, maar ze weigeren allebei om in te binden. Raven probeert Brigitte uit te vragen. Amélie schrikt wanneer Brigitte plots voor de deur staat.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!-

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers