'Familie': week 50 (2020) - PREVIEW

zaterdag 5 december 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Tony verbiedt Hanne om haar vrienden nog te contacteren. Véronique wil Raven uithoren en Niko vraagt raad aan Anna. Amélie krijgt nieuws te horen, Jonas deelt zijn plannen met Benny. Mathias gaat in de clinch met Peter. Patrick lucht zijn hart bij Stefanie. Lars is duidelijk tegen Véronique. Tony lijkt aan de winnende hand.

Maandag 7 december 2020 - aflevering 6679
Tony maakt Hanne duidelijk dat haar vrienden niet te vertrouwen zijn. Hanne blokt Rudi af wanneer hij toenadering zoekt. Samen met Stefanie probeert hij een nieuw plan te bedenken om Hanne tot inzicht te doen komen. Véronique wil Raven uithoren over zijn trip met Lars.


Dinsdag 8 december 2020 - aflevering 6680
Tony wil niet dat Hanne nog contact zoekt met haar vrienden. Véronique en Brigitte discussiëren over het huren van Mathias' vergaderruimtes. Het doet Lars nadenken. Niko vraagt Anna om raad. Zjef en Rudi spelen een pikant spel.

Woensdag 9 december 2020 - aflevering 6681
Rudi wil vieren dat Hanne haar schoenencollectie af heeft. Brigitte en Véronique besluiten een pact te sluiten. Mieke geeft Niko een peptalk. Raven vindt het geen goed idee om van Lars te leren rijden. Hij vraagt het aan Véronique.

Donderdag 10 december 2020 - aflevering 6682
Amélie krijgt nieuws te horen en weet niet wat ze daarvan moet denken. Jonas deelt zijn plannen met Benny. Lars zet zijn charmeoffensief op Wolff & Bos verder. Iris maakt Cédric duidelijk dat hij met Raven zal moeten leren omgaan. Mathias gaat in conflict met Peter.

Vrijdag 11 december 2020 - aflevering 6683
Patrick vertelt Stefanie wat er op zijn lever ligt. Jenny vindt dat hij overdrijft. Jonas lucht bij Benny zijn hart over Amélie. Raven wil Lars iets vertellen. Tony lijkt zijn slag thuis te halen, terwijl Hanne een vreemde ontdekking doet. Lars spreekt klare taal tegen Véronique.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers