'Familie': week 6 (2021) - PREVIEW

zaterdag 6 februari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Mieke stelt Lars voor een ultimatum. Peter en Lars willen Amélie helpen, ze krijgt goede raad van Vanessa. Véronique toont geen begrip voor de teleurstelling van Mieke en Brigitte ontloopt Raven. Hij geeft niet op, Benny nodigt zichzelf uit bij een date van Stefanie en Jonas. Mieke neemt een beslissing en Patrick gaat naar de slaapkliniek. Guido krijgt een zware opdoffer. Hanne speelt met het idee om Tony te bezoeken.

Maandag 8 februari 2021 - aflevering 6724
Vanessa geeft Amélie goede raad. De woorden van Peter zijn blijven hangen bij Mieke. Ze wil van Lars en Véronique dezelfde waardering en stelt Lars voor een ultimatum. Guido is opnieuw technisch werkloos. Véronique klapt dicht tijdens een gesprek met Raven.


Dinsdag 9 februari 2021 - aflevering 6725
Peter en Lars willen Amélie helpen. Jonas stelt Benny voor om oude flipperkasten op te kopen, ze te herstellen en ze met winst door te verkopen. Mieke is zwaar teleurgesteld, maar Véronique toont geen begrip.

Woensdag 10 februari 2021 - aflevering 6726
Mieke gaat een laatste gesprek aan voor ze haar beslissing neemt. Brigitte probeert Raven te ontlopen, maar die laat zich niet afschepen. Benny nodigt zichzelf uit om met Jonas en Stefanie mee te gaan naar de film.

LEES OOK: Martine Jonckheere terug op de set van 'Familie'

Donderdag 11 februari 2021 - aflevering 6727
Mieke neemt een beslissing. Stefanie waarschuwt Guido om niet te hard van stapel te lopen. Patrick moet naar de slaapkliniek, maar is bang dat hij geen oog zal dichtdoen. Raven heeft een aanwijzing gevonden in zijn zoektocht.

Vrijdag 12 februari 2021 - aflevering 6728
Lars verrast Mieke met bloemen. Van Brigitte eist hij ondertussen dat ze haar belofte aan Raven nakomt. Guido krijgt een zware opdoffer te verwerken. Jonas heeft iets goed te maken bij Stefanie. Hanne denkt eraan om Tony op te zoeken.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 5 (2021) - PREVIEW
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers