'Familie': week 7 (2021) - PREVIEW

zaterdag 13 februari 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Amélie twijfelt over een fotosessie met Raven en Zjef heeft het moeilijk met de keuze van Mieke. Quinten reageert anders dan verwacht op een beslissing van Hanne, Jenny en Patrick zijn het oneens. Véronique neemt een beslissing, Guido twijfelt over zijn toekomst en Patrick waarschuwt Jan. Peter steunt de plannen van Iris en Niko krijgt een opdoffer en Brigitte heeft groot nieuws.

Maandag 15 februari 2021 - aflevering 6729
Raven wil Amélie fotograferen, maar zij twijfelt. Hanne heeft Stefanie iets op te biechten. Guido moet wennen aan zijn nieuwe situatie. Cédric is jarig en viert dat met zijn moeder. Zjef heeft het moeilijk met Miekes keuze. Zij doet Mathias en Peter een voorstel.


Dinsdag 16 februari 2021 - aflevering 6730
Hanne besluit haar verklaring bij de politie te wijzigen. Quinten reageert anders dan verwacht. Iris wordt geïnspireerd door een gesprek met Mieke. Véronique wil Amélie helpen, maar kampt met twijfels. Jenny en Patrick zijn het oneens over de behandeling die hij moet volgen tegen het snurken.

Woensdag 17 februari 2021 - aflevering 6731
Véronique heeft een beslissing genomen. Na Stefanie pleit nu ook Rudi bij Quinten om Hanne nog een kans te geven. Hanne beseft dat er maar één oplossing is. Guido weet niet goed welke richting hij uit wil met zijn leven. Raven laat Lars de foto's zien die hij van Amélie heeft genomen.

Donderdag 18 februari 2021 - aflevering 6732
Patrick vindt dat Jan met vuur speelt en waarschuwt hem. Hij komt er ook achter dat Jenny een surprise-snurkbenefiet voor hem wil organiseren. Véronique krijgt een belangrijke brief en doet een verrassende ontdekking. Iris heeft plannen en wordt daarin gesteund door Peter.

Vrijdag 19 februari 2021 - aflevering 6733
Hanne is ten einde raad en beslist zelf een advocaat te zoeken. Iris licht Mieke in over haar plannen. Zij reageert verrast. Niko krijgt een enorme financiële opdoffer. Brigitte heeft groot nieuws voor Lars.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 6 (2021) - PREVIEW
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers