'Het Huis van Anubis' seizoen 2 op Nickelodeon

zondag 22 april 2018

Vanaf 23 april start Nickelodeon met seizoen 2 van 'Het Huis van Anubis'. Iedere schooldag te zien om 19.30 uur op Nickelodeon. Het wordt een race tegen de klok!

Nienke staat op het altaar terwijl Fabian, Amber en Appie met alle macht proberen hun vriendin te redden. Horen ze haar gillen of lijkt dat maar zo? Hoe zal het aflopen met Nienke? Het mysterie van 'Het Huis Anubis' gaat verder…


Ook nu zullen er weer spannende tijden beleefd worden in 'Het Huis Anubis'. Hoeveel raadsels moet de Club van de Oude Wilg nog ontcijferen? Hoeveel geheimen zal het Huis Anubis nog prijs geven? Zal het Trudie allemaal teveel worden? Wat zal Jeroen doen met zijn informatie? En wat heeft Noa te maken met de ontknoping van het grote geheim? Het wordt een race tegen de klok.

Beleef het eerste seizoen opnieuw in boekvorm
Lees nu de immens populaire boeken bij de televisieserie 'Het Huis Anubis'. Nu opnieuw uitgebracht en ideaal om mee te nemen op vakantie...

'Het Huis van Anubis' cd
'Huis Anubis' leeft nog steeds gigantisch, het in de 2007 uitgebrachte album wordt daarom in een nieuws jasje uitgebracht. Beleef de spanning van alle Anubis bewoners opnieuw met deze speciale musicalnummers, ingezongen door Nienke, gesteund door de andere club-leden.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers