'Home and Away': week 20 (2020) - PREVIEW

zaterdag 9 mei 2020

Zon, zee strand. Het leven in Summer Bay lijkt wel een sprookje. Maar niets is minder waar. De bewoners van het Australische kustdorp hebben ook hun eigen zorgen en problemen. En meeleven kan, elke werkdag op Vitaya. Lees nu de preview.

 


Maandag 11 mei 2020 - aflevering 7173
Mackenzie waagt zich aan een van Deans hobby's: surfen. Leah doet er alles aan om Irene te helpen, die zich volledig van de buitenwereld heeft afgezonderd. Raffy en Ryder moeten samenwerken voor een schoolopdracht, maar dat loopt niet zoals verwacht.  

Dinsdag 12 mei 2020 - aflevering 7174
Irene heeft het moeilijk en duwt iedereen van zich af. Bella doet haar best om haar te steunen. Raffy en Ryder proberen de schoolopdracht individueel af te werken, maar dat verloopt allesbehalve vlot. Na een gesprek met Roo gaat Raffy akkoord om samen te werken met Ryder, maar ze maakt hem duidelijk dat ze geen vrienden meer kunnen zijn.

Woensdag 13 mei 2020 - aflevering 7175
Irene vertelt iedereen over haar traumatiserende jeugd. John heeft slecht nieuws voor Ben. Robbo bekijkt het dossier, maar er springt hem niets in het oog.

Donderdag 14 mei 2020 - aflevering 7176
Colby heeft een voorstel voor Bella. Robbo en Jasmine verlaten het appartement zonder dat Lance een nieuw onderkomen voor hen heeft kunnen regelen. Ze nemen hun intrek in een motel. Na alle reacties op haar vlog besluit Irene om terug aan het werk te gaan.

Vrijdag 15 mei 2020 - aflevering 7177
Jasmine panikeert wanneer Robbo de pedalen dreigt te verliezen. Colby en Dean ondervinden hoe getraumatiseerd Bella is. Willow probeert met haar te praten.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers