'Home and Away': week 21 (2020) - PREVIEW

zaterdag 16 mei 2020

Zon, zee strand. Het leven in Summer Bay lijkt wel een sprookje. Maar niets is minder waar. De bewoners van het Australische kustdorp hebben ook hun eigen zorgen en problemen. En meeleven kan, elke werkdag op Vitaya. Lees nu de preview.

 


Maandag 18 mei 2020 - aflevering 7178
Het wordt Bella allemaal wat te veel. Ziggy neemt haar en Willow mee naar de boerderij. Irene vertrouwt Marilyn toe dat ze therapie gaat volgen om haar trauma te verwerken. Maggie maakt zich zorgen om Ben. Zijn eerste dag in Salt verloopt niet vlekkeloos voor Dean.  

Dinsdag 19 mei 2020 - aflevering 7179
Dean vertelt Ziggy over zijn aanvaring met Mackenzie. Hij beseft hierdoor dat ze buiten hem eigenlijk niemand heeft in Summer Bay en vraagt haar om mee te gaan surfen. Maggie weet niet hoe ze Ben kan helpen. Alf geeft haar de raad om hem ruimte te geven. Ryder probeert zijn vriendschap met Raffy aan te halen, maar daar wil Raffy niets van weten.

Woensdag 20 mei 2020 - aflevering 7180
Robbo krijgt een onheilspellend bericht. Lance brengt Justin in contact met Tori. Ryder blijft proberen om de band met Raffy aan te halen, maar John vraagt hem om afstand te nemen.

Donderdag 21 mei 2020 - aflevering 7181
Justin wil Raffy helpen en besluit om de CBD-olie zelf te maken. Leah en Mason hebben hier echter hun bedenkingen bij. Robbo wordt gevangengenomen door enkele mannen die willen weten waar Dylan is.

Vrijdag 22 mei 2020 - aflevering 7182
Leah overtuigt Justin om het verhaal van Raffy te gebruiken in de strijd voor de legalisering van CBD-olie. Roo maakt zich zorgen om Bella. Irene en Colby proberen Bella te overtuigen om met Irene mee te gaan naar de praatgroep. Alf vindt Robbo.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers