'Home and Away': week 44 (2020) - PREVIEW

zaterdag 24 oktober 2020

'Home and Away' op VTM 2. Dat is elke dag even wegdromen van zon, zee en strand. Maar ook meeleven met de dagelijkse beslommeringen van de inwoners van Summer Bay. Benieuwd naar deze week? Lees de preview!

Maandag 26 oktober 2020 - aflevering 7248
Dean stelt zich vragen bij zijn relatie met Ziggy en ook Ziggy weet niet hoe het nu verder moet tussen hen. Justin blijft piekeren over Tori. Leah probeert hem zo goed als ze kan bij te staan. Robbo en Jasmine krijgen bezoek van advocate Yvonne Wise.


Dinsdag 27 oktober 2020 - aflevering 7249
Robbo en Jasmine krijgen onverwacht bezoek van Wendy en Ian, die er niet voor terugdeinzen om hun ongezouten mening te geven over alles. Justin en Mason bespreken de situatie van Tori.

Woensdag 28 oktober 2020 - aflevering 7250
Ian heeft een voorstel voor Robbo en Jasmine. Martha panikeert wanneer ze Alf niet te pakken krijgt. Justin en Mason bespreken de toekomst van Tori. Ryder en Jade genieten van een picknick op het strand.

Donderdag 29 oktober 2020 - aflevering 7251
Robbo denkt na over het voorstel van zijn ouders. Jasmine praat erover met Irene. Ondanks de bemoeienissen van Roo brengen Ryder en Jade samen de nacht door. Alf en Martha vragen Roo om hen wat ruimte te geven.

Vrijdag 30 oktober 2020 - aflevering 7252
Het botst opnieuw tussen Ryder en Roo wanneer ze ontdekt dat hij de nacht bij Jade heeft doorgebracht zonder haar op de hoogte te brengen. De dokters vertellen Justin dat ze niets meer kunnen doen voor Tori. Robbo en Jasmine nemen een besluit over hun toekomst.

'Home and Away', iedere werkdag rond 18.50 uur op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers