Hoorzitting veiligheid en (de)radicalisering op Actua-TV

zondag 18 januari 2015

Het Vlaams Parlement heeft een tijdelijke commissie opgericht voor de bestrijding van gewelddadig radicalisme.

Tot het zomerreces zal deze commissie alle aspecten van deze problematiek behandelen via hoorzittingen, de bespreking van de conceptnota van de Vlaamse Regering, resoluties, etc.


De leden van de commissie houden morgen, maandag 19 januari, een hoorzitting over veiligheid en (de)radicalisering met André Vandoren, directeur van het Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse (OCAD), met Lieven Pauwels, professor criminologie bij de Ugent, met Anissa Akhandaf, deradicaliseringsambtenaar van de stad Antwerpen, en met Jessika Soors, deradicaliseringsambtenaar van de stad Vilvoorde. De commissie kan beslissen de vergaderingen of gedeelten van de vergaderingen besloten te houden.

Actua-TV brengt de commissie morgen live en ononderbroken op antenne. Ook de volgende commissiezittingen zullen live door Actua-TV worden uitgezonden.

'Actua-Live', maandag 19 januari om 14.00 uur op Actua-TV.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers