In mei nieuw op FOX

zondag 1 mei 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

'The First Lady' is een onthullende nieuwe kijk op Amerikaans leiderschap, door de lens van de vrouwen in het hart van het Witte Huis.

In de East Wing van het Witte Huis zijn veel van de meest impactvolle en wereldveranderende beslissingen uit de geschiedenis, gemaakt door Amerika's charismatische, complexe en dynamische First Ladies, uit het zicht gehouden. De serie onthult de persoonlijke en politieke levens van drie unieke, enigmatische vrouwen en hun familie door hun reis naar Washington te volgen, in hun verleden te duiken en hen voorbij het Witte Huis te volgen naar hun grootste momenten. Door verhaallijnen te combineren die zo intiem zijn dat het lijkt alsof de muren van het Witte Huis praten, richt seizoen 1 zich op de levens van Michelle Obama, Betty Ford en Eleanor Roosevelt.  
 
'The First Lady', vanaf 31 mei elke dinsdag om 20.35 uur een dubbele aflevering op FOX.


SNOWFALL
Seizoen 2

'Snowfall' speelt zich af in het L.A. van de jaren tachtig en laat zien wat voor invloed de verspreiding van de nieuwe drug crack heeft op de stad. Het verhaal volgt de levens van personages aan verschillende kanten van de wet, waarbij Damson Idris het ensemble aanvoert als de 20-jarige straatdealer Franklin.

Vanaf 9 mei elke maandag om 21.30 uur een dubbele aflevering op FOX.

FANTASY ISLAND
Seizoen 1

'Fantasy Island' is een moderne dramaserie die zich afspeelt op een luxe resort waar alle fantasieën van gasten worden vervuld, hoewel ze zelden uitpakken zoals verwacht.

Elke dinsdag een dubbele aflevering om 20.35 uur op FOX.

CRACKED
Seizoen 1

Na een publieke instorting wordt rechercheur Aidan Black overgeplaatst van zijn geliefde SWAT-team naar de nieuw opgerichte Psych Crimes and Crisis Unit. Daar ontdekt hij tot zijn ontzetting dat zijn partner niet een andere politieagent is, maar de forensisch psychiater Dr. Daniella Ridley.

Elke maandag om 20.35 uur op FOX.

SHARK TANK
Seizoen 8-10

Ambitieuze ondernemers presenteren hun baanbrekende bedrijfsconcepten in 'Shark Tank', de veelgeprezen en met meerdere Emmy® Awards bekroonde realityshow over ondernemerschap die het ondernemen in Amerika nieuw leven heeft ingeblazen.

Elke weekdag om 18.00 uur op FOX.

HUDSON & REX
Seizoen 2

Rechercheur Charlie Hudson vormt een team met zijn politiehond, de Duitse herder Rex waar hij graag mee samenwerkt ... omdat een hond tenminste niet de oren van je hoofd praat.

Elke woensdag om 20.35 uur een dubbele aflevering op FOX.

WAR OF THE WORLDS
Seizoen 2

Seizoen twee van 'War of the Worlds 'gooit het leven van de personages nogmaals overhoop, wanneer zij ontdekken dat de indringers mogelijk van menselijke aard kunnen zijn. Er wacht hen een spannende strijd om de planeet terug te veroveren. Voor sommigen zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren.

Elke donderdag een dubbele aflevering om 21.00 uur op FOX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers